top of page
Rock in Sand

Cine sunt - câteva cuvinte

Întotdeauna mi-am dorit să ajut, să contribui pentru ca viața să fie mai frumoasă atât pentru mine cât și pentru cei din jur.

Am crezut că pot face asta cu ajutorul dreptului, așa că am studiat dreptul, am avut burse în Franța și în Belgia, iar mai apoi am muncit în domeniul justiției câțiva ani.

Psihologia a fost o pasiune, un hobby, o plăcere. Am absolvit facultatea de psihologie, am urmat multiple cursuri și seminare, iar acum sunt psihoterapeut în formare și psiholog clinician.

Una din constantele vieții este schimbarea și eu chiar cred că asta este și cheia pentru o viață frumoasă. Pasiunea mea a devenit meseria mea și asta mă bucură tare întrucât simt că fiecare întâlnire cu un client este o călătorie din care amândoi ieșim transformați.

Suntem cu toții unici, nu există rețete magice, nu există un sistem de pași care sa ne ducă într-un loc. Dacă ar exista așa ceva, am fi deja acolo cei mai mulți dintre noi. Există doar soluții pentru fiecare, individuale, adaptate sinelui nostru.

Cred că dacă am putea să ne ajutăm singuri, am face-o, dar din experiența de până acum, am constatat că nu se poate: avem nevoie de un ghid, de un sprijin, de o prezență care să ne ajute să vedem ce nu funcționează, ce ne ține în loc și de ce nu putem să ne atingem potențialul adevărat.

Sunt aici pentru a fi alături de tine și pentru a parcurge împreună drumul spre viața pe care ți-o dorești!

Contact

  • Instagram

Iti mulțumesc pentru mesaj

bottom of page